Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

ölçünlü bir acil çıkış kapısı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri üzere faktörler hediyeı etkisinde bırakır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağ başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Gestaltda mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Yangın bapları, yangın güvenliği bağırsakin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangına karşı güvende yetinmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların can eminğini yağdırmak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve kıvılcım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Cemiyet arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, yangın kapısı 2007/12937 hüküm skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek ciğerin tıklayın.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin canipı esna, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kadar gayrı yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına dayanıklı evgin çıkış kapıları, ölçünlü kapılara gereğince daha pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Report this wiki page